Licht en geluid mindmachine

Dominique Nelis

Gitarist

 

Ik speelde al in talloze muziekgroepjes voor ik besloot er mijn beroep van te maken.

Ik heb in de „TIL”gestudeerd, een modern conservatorium in Antwerpen.

Het combineren van verschillende stijlen heeft me altijd aangesproken. Ik speel en geef les in rock, pop, jazz en klassiek gitaar.

 

Sinds een jaar of 10 speel ik ook gypsyjazz, waar ik elementen gebruik van Django Reinhardt, gecombineerd met andere stijlen.

 

Ook opname is een passie van mij en hiervoor heb ik een studiootje ingericht, waar ik mijn nieuwe CD heb opgenomen.

 

Door mijn interesse in licht heb ik een fantastisch project ontdekt, waar ik muziek voor maak en licht programmeur. Nieuwsgierig? Klik op "licht en geluid mindmachine"

Licht en geluid CD's

Kasina

 

Met het toestel hieronder is het mogelijk om muziek met alle bestaande kleuren te synchroniseren. Door hier met pulsen van licht te werken, zowel lichtsterkte en kleuren, kan zo een fantastische visuele en audio ervaring gecreëerd worden. De programmatie van het licht is op zich een creatieve bezigheid en vraagt een inzicht in zowel kleuren als muziek.

 

CD's

 

Met trots mag ik aankondigen dat ik ondertussen 2 CD's op de markt heb gebracht, waar zowel de muziek als de lichtprogrammatie van mijn hand is. Wil je deze toch wel intense ervaring beleven, je vindt hierover meer info op de site van mindplace, de makers van dit toestel:

Mindplace